Fragt fra kr. 39
Ærlig kundeservice
30 dages fuld returret
Betalingskort

Betaling

På helsemarie.dk kan du benytte følgende betalingskort:

  • Dankort og VISA/Dankort 
  • VISA 
  • VISA Elektron 
  • Maestro
  • Mastercard

 

Salgs- & leveringsbetingelser HelseMarie.dk

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig som kunde og HelseMarie.dk

Priserne er i Danske Kroner og inkl. dansk moms (25 %).

Virksomheder og institutioner kan købe via deres EAN-nummer og få en faktura sendt pr. mail. Der trykkes i feltet EAN-nr. i betalingsmåde efter normal bestilling af varer.

Levering

Vi gør vores bedste for at få varerne hurtigst muligt af sted. Hvis din ordre indeholder varer vi ikke har på lager, vil ordren dog oftest først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering.
Du vil altid modtage besked pr. e-mail om evt. forsinkelser.

Leveringsomkostninger fra kun kr. 39,-.

For salg til udlandet opkræver vi porto fra kr. 135,00 - Prisen afhænger af pakkens vægt samt om den sendes som brev eller pakke. Leveringstiden til Grønland er 17-27 dage og Færøerne 5-10 dage. Send venligst en mail til info@helsemarie.dk - også hvis du ikke finder dit land i oversigten. Vi sender med stor glæde til hele verden.

Alle varer bliver leveret med PostNord eller Dao.
Ønsker du Flex-levering (pakken stilles hvis du ikke er hjemme) er dette på eget ansvar. PostNord eller HelseMarie.dk erstatter ikke pakken hvis den forsvinder eller ikke leveres.

Returret

Du har 14 dages fuld returret på varer hvis de ikke har været åbnet eller er blevet beskadiget på en sådan måde at varens værdi er blevet forringet. Fødevarer må ikke åbnes. Vi refunderer fejlleverede, ødelagte eller beskadigede varer. Porto for returnering refunderes ikke.

Fortrolighed

Alle personoplysninger behandles fortroligt. Vi videregiver ikke informationer til andre. De data du opgiver når du handler hos os betragtes som fortrolige. Vi lejer eller sælger ikke dit navn, din e-mail, adresse eller kreditkort informationer til andre. Alle personoplysninger behandles fortroligt.

Vi tager forbehold for tastefejl samt udgåede og ændrede produkter/varer/indhold og antal.