Fragt fra kr. 29
Gratis indpakning
30 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over kr. 650
Betalingskort
Olivias Tryllesalve Se fuld størrelse

Olivias Tryllesalve

Skøn økologisk salve til sart babyhud men kan sagtens bruges af voksne :-)

Olivias Tryllesalve er sammen med 30 andre babysalver blevet testet af Forbrugerrådet TÆNK og kom ind på en samlet førsteplads.

Flere detaljer

Olivias 12080

DKK 125,00

Tilbud!

-DKK 4,00

DKK 129,00

Ved at købe denne vare kan du samle op til 1 loyalitetspoint. Din indkøbskurv total 1 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 5,00.


Olivias Tryllesalve er en allround universalsalve, der giver 100 % økologisk pleje til sart hud som kræver omsorg.

Olivias Tryllesalve indeholder kun tre produkter: Sheasmør, Olivenolie og Bivoks

Testet i TÆNK: Olivias Tryllesalve er sammen med 30 andre babysalver blevet testet af Forbrugerrådet TÆNK.

Olivias Tryllesalve kommer ind på en samlet førsteplads med følgende kommentar fra TÆNK:

"Olivias Tryllesalve er et godt valg, hvis du har brug for en fed salve til din baby. Med det beskedne antal af 3 stoffer på ingredienslisten er det let at se, at denne creme er uden en lang række problematiske indholdsstoffer"

Derudover er Olivias Tryllesalve den ENESTE salve, som er i glas-emballage og dermed undgår at salven og plastic-emballagen går i forbindelse med hinanden. Og der er naturligvis heller ikke unødvendige konserveringsmidler, parfume eller æteriske olier - ingredienser som TÆNK også advarer imod.

Olivias Tryllesalve er en økologisk universalsalve, der kan bruges til alt fra sart hud og røde numser til rifter, hudpletter og tørre læber. Olivias Tryllesalve forvandler hudirritation til velplejet hud i balance – helt i harmoni med naturen og økologien.

Olivias tryllesalve er en dejlig følelse af økologi, prisbevidsthed og bæredygtighed på samme tid. Salven er et helt igennem bæredygtigt produkt, der udmærker sig ved at have tænkt økologi og bæredygtighed ind fra start til slut.

Olivias Tryllesalve kan bruges til spædbørn, babyer, børn og voksne, da den ikke indeholder parfume, æteriske olier, konserveringsmidler, parabener eller andet problemkemi.

Huden er menneskets største organ, og den optager alt, hvad vi udsætter den for. Målet med Olivias Tryllesalve er at sikre et rent og økologisk produkt, da det er afgørende, at vores og vore børns hud bliver behandlet nænsomt og i harmoni med hudens egen balance.

Man har valgt at undlade brug af æteriske olier i Olivias Tryllesalve. Æteriske olier er faktisk større allergener end parfumer, og producenten af Olivias Tryllesalve mener derfor ikke, at det hører til i cremer, salver og andet, der kommer på vores egen og vores børns hud.

Alle har ret til en økologisk, sund og nærende hudpleje. Da målet med Olivias Tryllesalve er at komme ud til så mange som muligt, og dermed sikre en bæredygtig og ren hudpleje til børn og voksne, har den markedets billigste pris for en økologisk universalsalve.

Indhold: 50 ml