Fragt fra kr. 39
Gratis indpakning
30 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over kr. 650
Betalingskort
Glade fødder gavepose Se fuld størrelse

Glade fødder gavepose

En perfekt veninde eller kæreste gave - eller forkælelse til dig selv

Sæbeværkstedets økologiske gavepose Glade fødderer en gave til dine fødder. Dine trætte og ømme fødder har godt af lidt opmærksomhed efter en anstrengende dag. Et fodbad og en behandling med sæben med knust pimpsten og efterfølgende fodmassage med fodbalsam gør fødderne blødere og livet lettere. 

Flere detaljer

  • Glade fødder
  • Super glade fødder

DKK 135,85

Tilbud!

-5%

DKK 143,00

Ved at købe denne vare kan du samle op til 1 loyalitetspoint. Din indkøbskurv total 1 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 5,00.


Gaveposen Glade fødder indeholder: Fodsæbe og Fodbalsam

Super Glade fødder indeholder: Fodsæbe, Fodbalsam og Fodbadesalt 

Fodsæbe / Pimpstensæbe: Sæbe med knust pimpsten. Denne sæbe er god at bruge, når du har fødderne i et fodbad. Skrub med sæben på den grove hud fx på hælene. Sæben renser og sliber nænsomt. Indhold: ca. 50 g.

Ingredienser: Forsæbet økologisk kokosolie (sodium cocoate), olivenolie (sodium olivate), palmeolie (sodium palmate). Pimpsten (pumice). Æterisk olie af pebermynte (mentha piperita) og teatree (melaleuca alternifolia). (Limonene, linalool). 

FodbalsamSæbeværekstedets fodbalsam er fremstillet af økologisk bivoks og økologisk jomfruolivenolie. Den dufter friskt af æterisk olie af kølende pebermynte og niaouli, en art mild teatree, Balsamen er fast i konsistensen men smelter når man tager noget af den op i hænderne. Den virker meget blødgørende og den er idéel til pleje af fødderne men kan også anvendes på knæ og albuer hvor huden også kan være lidt hård. Indhold: ca. 75 gram

Samtidig med at du smører balsam på fødderne er det godt at massere tæer, trædepuder og hæle. Fødderne får nyt liv og det gør du også. 

Ingredienser: Økologisk jomfuolivenolie (olea europea), økologisk bivoks (cera alba) og æterisk olie af niaouli (melaleuca viridiflora) og pebermynte (mentha piperita) (limonene, linalool).

Fodbadesalt: Økologisk, groft, gråt salt, håndhøstet i Guerande, i Bretagne efter en årtusindgammel tradition. Dette havsalt er fra naturens hånd gråt, og ubehandlet, uraffineret, uden tilsætningsstoffer. Saltet er rigt på magnesium, mineraler og mikronæringsstoffer. Vi har tilsat opkvikkende, kølende æteriske olier af pebermynte, rosmarin og citrongræs. Brug 1-2 skefulde i et fodbad.  Indhold: 200 gram

Ingredienser: Havsalt (sal maris), økologisk pebermynte, æterisk olie af pebermynte (mentha piperita), rosmarin (rosmarinus officinalis) og citrongræs (cymbopogon flexuosus). Limonene, linanool, citral, geraniol.

Selve posen er lavet specielt til Sæbeværkstedet af håndlavet papir fra Nepal. Papiret laves af træmasse der høstes ved at unge planter skæres ned til knæhøjde. Derved tillades planten at vokse op igen. Planterne kan på den måde beskæres hvert andet eller tredje år uden at de dør og efterlader uopdyrkede områder. At lave papir er et meget gammelt og traditionelt håndværk i Nepal. Teknikken som anvendes ved papirproduktionen er over 2000 år gammel. Sæbeværkstedet køber poserne af en organisation som støtter fattige håndværkere ved at lægge opgaver af denne art ud til dem. Organisationen får et overskud af denne handel, som går til dårligt stillede kvinder og børn i Nepal.