Fragt fra kr. 29
Gratis indpakning
30 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over kr. 650
Betalingskort
Byggeklodser tog - EverEarth - øko Se fuld størrelse

Byggeklodser tog - EverEarth - øko

Skønt sæt i 100% økologisk FSC-certificeret bøgetræ der består af et tog og en bygge klodser barnet kan bygge toget af. Klodserne er glatte uden skarpe kanter og har forskellige farver, størrelser og former. Der er masser af plads til kreativitet og leg.

Klodserne styrker barnets fantasi og er en god træning af børns hånd og øje koordination, koncentration, finmotorik, social leg m.m.

Flere detaljer

EverEarth EE32587

DKK 160,30

Tilbud!

-30%

DKK 229,00

Ved at købe denne vare kan du samle op til 1 loyalitetspoint. Din indkøbskurv total 1 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 5,00.


EverEarth trælegetøj er fremstillet af 100% økologisk FSC-certificeret bøgetræ. EverEarth bamser er alle lavet af 100% GOTS certificeret bomuld fra bæredygtig dyrkning. EverEarth legetøj er testet efter de strenge europæiske kvalitetskontrol EN71 standarder, så det er sikkert og holdbart for dit barn at lege med. EverEarth lægger vægt på kun at bruge bæredygtige rescourcer, vandbaserede malinger, genbrugs emballage og er således fremstillet i den bedste kvalitet.

Størrelse: 8.8 x 9.6 x 41.6 cm
Alder: 18+ måneder
Materiale: FSC certificeret bøgetræ og giftfri maling