Fragt fra kr. 29
Gratis indpakning
30 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over kr. 650
Betalingskort
Solcreme spf 15 Se fuld størrelse

Solcreme spf 15

En mellem solbeskyttelse med vandfast solfaktor og optimal UVA- og UVB-beskyttelse. Solcremen er både Svanemærket og Astma-Allergi-mærket og 100 % fri for parfume, parabener og farvestoffer.

Flere detaljer

Derma 17432

Tilgængelighed: Kan bestilles hjem

DKK 99,00

Ingen belønningspoint for denne vare.


Kunder, der købte denne vare, købte også:

5 andre varer i samme kategori:

Derma Sollotion SPF15 er vandfast mellem solbeskyttelse med solfaktor og lever op til de nye EU-anbefalinger om optimal UVA- og UVB-beskyttelse. Solcremen er både Svanemærket og Astma-Allergi-mærket og 100 % fri for parfume, parabener og farvestoffer.

Derma Sollotion SPF15 indeholder fugtgivende Pentavitin og Glycerin. Dette gør huden smidig og blød og beskytter mod udtørring. Solcremens indhold af nærende E-vitamin og naturlige olier hjælper med at bevare hudens elasticitet og naturlige balance. Absorberes nemt og hurtigt.

Påfør den i rigelig mængde i ansigtet og andre udsatte steder på kroppen før du går ud i solen. Undgå solen midt på dagen, da solens stråler her er stærkest. Ved badning gentages påføringen ofte. Husk at lade sollotion tørre helt ind i huden før kontakt med tekstiler og andre genstande - sollotion kan give pletter på tøjet.


Indhold: 200 ML

Produktet er svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Forbundet. Det sikrer et optimalt miljøvalg og en minimal risiko for allergisk reaktion og hudirritation 

Ingredienser: Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Glyceryl Stearate, Glycerin, Ceteareth-20, Saccharide Isomerate, Tocopheryl Acetate, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid