Fragt fra kr. 29
Gratis indpakning
30 dages fuld returret
Gratis fragt v/køb over kr. 650
Betalingskort
Born Free Startersæt Glassutteflaske Se fuld størrelse

Born Free Startersæt Glassutteflaske

Startsættet med glassutteflaskerne fra Born Free indeholder:
2 sutteflasker 150 ml, inkl låg
2 sutteflasker 260 ml, inkl låg
2 ekstra flaskesutter str 3 fast flow 3 mnd+
2 brystpumpeadaptorer

Sutteflaskerne kommer med str 1 slow flow 0+ mnd flaskesut

Flere detaljer

Born Free Glasflaske Startersæt

DKK 291,85

Tilbud!

-35%

DKK 449,00

Ved at købe denne vare kan du samle op til 2 loyalitetspoint. Din indkøbskurv total 2 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på DKK 10,00.


11 andre varer i samme kategori:

De nye glas sutteflasker fra Born Free består kun af to dele som gør det ekstra nemt at bruge sutteflaske. Slut med mange løsdele du skal sætte sammen, rengøre og opbevareDet unikke smarte ventil viste i test at give det laveste vakuum i flasken og dermed gøre risikoen for mellemørebetændelse og kolik mindre.

Sutteflaskerne kommer med str 1 slow flow 0+ mnd flaskesut.Den medfølgende begynderflaskesut er lavet af medicinsk silicone, som regnes for at være et meget rent stof og yderst velegnet til både sutter og flaskesutter. Ventilen giver en jævn strøm, så snart barnet begynder at sutte - præcis som ved amning. Derfor egner sutteflasken sig ekstra godt til spædbørn, som skal vænnes til flaske.

Flaskesut, krave og ventil er i ét. Born Frees unikke anti kolik ventil ActiveFlow® giver baby kontrol med hastigheden. Flaskesutten er bred og minder derfor ekstra meget om mors bryst. Dette giver baby tryghed og gør det nemmere at skifte mellem bryst og flaske hvis du ønsker det.

 Sutteflasken er lavet i ThermaSafe™ glas der kan gå fra fryser til kogende vand. Glas er det reneste materiale du kan vælge til dit barn. Sutteflasken består af selve flasken og en flaskesut med krave i ét. Der medfølger også en hætte nårdu har brug for at tage flasken med på tur.

Flaskesutterne er lavet af lugtfri medicinsk silicone som anses for at være noget af det reneste materiale og uden skadelige stoffer. Intet andet mærke på det danske marked bruger medicinsk silicone i deres flaskesutter.

Sutteflaskerne fra Born Free er garanteret fri for Phtalater, Bisfenol A (BPA) og PVC.

Flaskesutten skal steriliseres i kogende vand i 5 minutter før brug. Vi anbefaler at udskifte flaskesutterne efter 6-8 ugers brug ved dagligt brug.