Fragt fra kr. 39
Ærlig kundeservice
30 dages fuld returret
Betalingskort
Malurt - 300 mg - 90 stk Se fuld størrelse

Malurt - 300 mg - 90 stk

Kapsler indeholdende pulveriseret malurt - Kosttilskud.
Navnet malurt er oprindeligt svensk og betyder møl-urt og har siden tidernes morgen været anvendt til at skræmme kryb, kravl og andre insekter væk i urtehaven. Planten både dufter og smager kraftigt og besk.


Flere detaljer

NaturDrogeriet

DKK 66,00

Nedsat pris!

-40%

DKK 110,00

13 andre varer i samme kategori:

Daglig dosis:
1-2 kapsler 3 gange dagligt
Brugsanvisning og anvendelse:
Indtages før måltiderne. Hvis det ønskes, kan urtepulveret tages ud af kapslerne og bruges til urtete eller udrøres i anden væske.

1 kapsel indeholder 300 mg malurt.

Ingredienser:
Indhold per dagsdosis 3-6 kapser:
Pulveriseret malurt (Artemisia absinthium L.) 900-1800 mg
Gelatine (okse)

Det latinske navn på have-malurt Artemisia absinthium kommer af et latinsk ord for bitter, og planten er da også en meget bitter urt, der bl.a. anvendes i absint og snaps. Gennem tiderne har malurt været brugt i vin og brændevin. Det er især blade og knopper, der er aromatiske og anvendes, og en enkelt gren i vin eller snaps i få dage giver en fin, bitter smag. 

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under "Daglig dosis".